Home / INFO: Videochat / Cum sa te distrezi ca model de videochat

Cum sa te distrezi ca model de videochat

De cele mai multe ori, activitatea de model de videochat este distractiva. Practic, tot ce trebuie sa faci este sa socializezi cu diversi oameni din toata lumea. Insa multe dintre tinere incep sa se resimta din cauza activitatii scazute din chatul gratuit si ajung sa se planga membrilor. Incep sa vorbeasca despre cat de incet merge treaba sau cat de plictisite sunt. Unele dintre ele chiar adopta o atitudine delasatoare si trista.

In astfel de conditii, niciun client nu va fi tent sa plateasca pentru un show privat cu un interlocutor aflat intr-o proasta dispozitie. Asa ca, desi cateodata ai tendinta sa te simti mai obosita sau sa-ti fuga gandurile in alta parte, trebuie sa te comporti in fata camerei ca si cum ai multa energie si esti gata de distractie. Membrii nu au voie sa iti cunoasca adevarata stare de spirit, deoarece ei au nevoie de cineva fericit, sexy si plin de voie buna, care sa le ridice lor moralul. De obicei, barbatii care intra pe site-urile de videochat au astfel de sotii sau iubite: obosite, morocanoase sau nervoase, asa ca mediul online constituie un refugiu pentru ei. Ultimul lucru de care au nevoie in mediul virtual este o alta persoana de sex feminin, care sa le adanceasta starea proasta in care sunt. In felul acesta, clientii vor da bir cu fugitii unul cate unul si te vei deprima si mai mult.

Este foarte important sa tii minte ca modelele de videochat sunt, in primul rand, niste actrite desavarsite, care trebuie sa sustina show-uri de nota 10 pentru cei care isi cauta alinarea si distractia in mediul online. Nu le da niciodata de banuit clientilor ca ai o zi mai proasta si ca nu esti in apele tale. Altfel, cariera de model de videochat nu va dura foarte mult.

O alta situatie mai putin placuta este atunci cand membrii de pe site-uri afiseaza o atitudine agresiva, care nu-ti place deloc. Vor sa te controleze si iti cer imperativ sa faci anumite lucruri cu care nu esti de acord sau pur si simplu nu-ti place felul in care te-au abordat. Primul impuls ar fi sa-i trimiti la plimbare, insa aceasta este o atitudine paguboasa si la fel de imatura ca a lor. Cel mai bine este sa-i surprinzi cu o atitudine benevola si afectuoasa, care ii va dezarma complet. Pana la urma, acesti oameni nu sunt decat niste copii furiosi si frustrati, care au nevoie de atentia ta si de o vorba buna. Meseria de model de videochat se aseamana foarte mult cu cea a unui psiholog, care trebuie sa nu se implice emotional si sa ofere tot suportul de care are nevoie interlocutorul.

Ca model, trebuie sa-ti folosesti mereu talentul si abilitatile de comunicare pentru a transforma un membru suparat, trist, plicitist sau dezamagit intr-o persoana care nu mai poate de nerabdare sa plateasca pentru un show privat, deoarece acolo va primi exact ceea ce doreste: atentie, optimism, incurajare si distractie!

About AdultChat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveți peste 18 ani? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „NU” pentru a părăsi.