Home / Fantezii erotice / Deepthroat aici pe chat cu un admin

Deepthroat aici pe chat cu un admin

Zilele trecute, mai precis marti, m-a sunat „el” un admin de pe adultchat.ro. Cel care urma sa imi faca placerea sa ma futa in gura pe romaneste.

Totul a inceput de la usa. A intrat in casa, si-a deschis fermoarul de la pantaloni chiar din hol si m-a indesat cu gura in pula direct. I-am supt-o pana i s-a sculat dupa care si-a aruncat hainele pe jos, m-a apucat zdravan de cap si m-a indesat cu gura in pula pana nu am mai avut aer. Mi-au dat lacrimile si imi curgea saliva din gura.. Toate astea s-au intamplat pe hol, in timp ce el statea in picioare iar eu in genunchi.
M-a tras de mana, am intrat in camera si m-a intins pe pat, pe spate cu capul in jos la marginea patului.

A urmat un futut in gat la propriu, cat se poate de dur. Ma inecam si el continua, nu se oprea nicio secunda, macar sa pot respira in voie. Simteam cum imi aluneca pe gat si se loveste in amigdale. Pula era tare si dreapta ca un par iar el gafaia si gemea din ce in ce mai tare. Am simtit ca mai are foarte putin pana explodeaza. Asta a si urmat in secundele urmatoare.. Gura mi-a fost brusc inundata, gatul la fel. Sperma calda si dulceaga mi-a umplut gura. Am inghitit tot pana la ultima picatura… mmmmm

(Voi, cei care vreti sa aveti parte de o experienta identica, nu ezitati sa intrati pe acest chat erotic..)

IOANA

About IOANA

Verificați De asemenea

O vizita la birou…(Part.1)

Hmm, am o fustă neagră mulată, o cămășuță pe care am descheiat-o exact cât să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Aveți peste 18 ani? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „NU” pentru a părăsi.