Înregistrează-te ca model de videochat pe StripChat

Crearea unui cont model este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe linkul de mai jos și să urmați instrucțiunile de mai jos:

Prima data trebuie să introduceți un nume de utilizator la alegere, apoi un e-mail la care doriți să vă conectați contul.
Asigurați-vă că introduceți numele de utilizator și adresa de e-mail, deoarece acestea sunt conectate. O eroare în această fază poate însemna că nu puteți schimba niciuna dintre ele în curând. Adresa de e-mail pe care o furnizați este, de asemenea, foarte importantă, deoarece o parolă unică este trimisă la această adresă, pe care trebuie să o schimbați imediat ce vă conectați pentru prima dată. După introducerea numelui de utilizator și a adresei de e-mail, vă recomandăm să ne citiți termenii și condițiile. Când ați terminat (când v-ați înscris, dați de acord cu Termenii de utilizare), faceți clic pe butonul “Vreau să fac bani” pentru a finaliza prima fază de înregistrare. Deschideți-vă contul de e-mail pentru a primi parola unica direcțională care este trimisă în căsuța de e-mail și conectați-vă pe site-ul nostru web (schimbați parola odată ce v-ați autentificat). Apoi, va fi efectuat expertul de înregistrare a modelului. Vei efectua pas cu pas restul procesului de înregistrare. Conturile de utilizator nu pot fi convertite în conturi model.

 

AdultChat
https://adultchat.ro

1 comment so far

Corina

Fain

Leave a Reply

Aveți peste 18 ani? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „NU” pentru a părăsi.