O vizita la birou…(Part.1)

Hmm, am o fustă neagră mulată, o cămășuță pe care am descheiat-o exact cât să mi se vadă dantela sutienului, și sânii prea plini ce ies din cupele lui.. Intru fără să bat la ușă și te surprind la birou, adâncit în treburi.. Îți fac semn să nu spui nimic, încui ușa, ma întorc cu fața spre tine și mă apropii de birou, te faci comod în scaun, și îmi privești mersul, îmi mișc intenționat șoldurile pentru a mi se ridica fusta pe coapse.. Privirea îți cade pe portjartier. Te privesc pe sub genele lungi.. Surprinderea începe sa îți fie înlocuită de dorință.
Am ocolit biroul, ma apropii de tine, ma rezem cu fundul de birou, și ma aplec spre tine pentru a-ți netezi o cută de la gulerul cămășii. Privirea ți se mută în decolteul meu. Îți întinzi mâinile și îmi strângi șoldurile. Îți musti buza și îmi întind mana spre șlițul pantalonilor, te ating prin ei.. Mă ridic de pe birou, vreau sa fiu mai aproape, îți deschei nasturele de la blugi, îți dau fermoarul în jos, păstrând în tot acest timp contactul vizual cu tine. Îmi strecor mâna în boxeri, te cuprind in palma și mă întind spre buzele tale. Vreau să te tachinez, dar tu mă săruți sălbatic pana când respirația mi se întretaie. Îti privesc erecția..
Zâmbesc și ma aplec în genunchi. Îmi trec buzele peste capul tare si fin.. Îmi așez mâinile pe coapsele tale, îți sug ușor varful, il ling, suflu, și îl iau un gura. Gemi înfundat, îți lași capul pe spate, plăcerea ta, gemetele tale mă excită.. Asaltul mi-e întrerupt de un telefon, oftezi, ma privești neputincios și-mi faci semn ca trebuie neapărat sa răspunzi.. Răspunzi tăios, și îmi vine în minte o idee..
Ma ridic și îți citesc fustrarea din privire. Îți fac cu ochiul și iau la întâmplare un creion de pe birou.. Ma depărtez de tine, îmi ridic mâinile și îmi prind părul întru-un coc sofisticat prin care trec creionul pentru a-l fixa..îmi onduiesc șoldurile ca pe o melodie doar de mine știută.. Ma dezbrac de cămașă, îmi mângâi corpul, cobor cu mângâierile de la gat, spre sâni.. Mm, îi mângâi, strâng în palme și cobor cu atingerile fine spre abdomenul plat, ma înfior și gem înfundat..îți dregi glasul, încerci să îmi captezi privirea pentru a-mi transmite probabil ca ma joc cu focul. Încerc sa te evit.
Ocolesc biroul și ma întorc cu spatele la tine, ma apropii de scaunul din fața lui și adun un sticker de pe jos, mă aplec astfel încât să mi se ridice mai mult fusta, și întârzii să mă ridic.. Mm.. Sunt atentă la respirația ta, și îmi dau seama că mișcarea a avut efectul dorit..
Îmi ridic fusta de tot.. Fiind atenta la reacția ta când observi că nu am nimic pe dedesubt. Îți musti buzele și ridici dintr-o sprânceană.. Îți duci mana sub birou, începi sa te masturbezi..ma așez pe scaunul din fața biroului tău.. Îmi ridic un picior pe birou.. Privești cu poftă labiile umede, și degetele ți se încordează pe lungimea impresionanta .. Îl rogi pe cel de la telefon sa repete întrebarea, scuzandu-te deja iritat.
Încep sa îmi ating coapsele cu mana dreaptă, cea stângă fiind ocupată să îmi strâng pe rand sfârcurile întărite, sa trag de ele și sa îmi mângâi fiecare sân. Urc cu atingerile până la vagin, sunt atat de umedă, îmi ating cu vârful unghiei clitorisul umflat și fierbinte.. Mmm, închid ochii și îmi rezem capul de spătarul scaunului. Mușchii abdomenului mi se contractă, ahh. Îl mângâi ușor și strâng, sucul excitației mele mi se prelinge pe degete, îmi mângâi sânii, sunt adâncită în gânduri.
Te ridici fără sa faci zgomot și ești lângă mine. Ai încheiat apelul. Ma apuci de șolduri și ma ridici de pe scaun, ma agăț de tine și ma lipești de perete..

………..Va urma……….

Mirabell

AdultChat
https://adultchat.ro

5 Comments

Fanteziata

Mmm, super

UnicMen

[email protected]

Astept cu interes continuarea.

    Cornel

    Vrei un pateu?

Dancer

Superb ! Felicitări !

Cavalerul93

Aștept cu nerăbdare partea a doua

Leave a Reply

Aveți peste 18 ani? Acest site web necesită să aveți 18 ani sau mai mult. Verificați-vă vârsta pentru a vedea conținutul sau faceți clic pe „NU” pentru a părăsi.